Koulutusta, ideointia ja apua tekstinteon ongelmiin. Tukea tiedottamiseen, innostavia kirjoittajakoulutusmatkoja, luovaa kirjoittamista, palautetta ja henkilökohtaista ohjausta.

Luova kirjoittaminen ti 24.8.-21.9.2021

Kokeile kirjoittaen luovuuden lahjojasi! Tiiviillä, viiden illan lyhytkurssilla tehdään omia tekstejä, tutustutaan eri ilmaisutapoihin ja kuunnellaan lyhyitä luentoja.

Kokoontumiset alkaen 24.8. tiistai-iltaisin  18.00-20.30. Mukaan mahtuu kahdeksan osallistujaa.

 

 

 

 

Sisäinen maailma sadun peilissä 29.8.2021

Kirjallisuusterapeuttisessa työpajassa peilataan oman elämän kysymyksiä lukemisen ja kirjoittamisen kautta. Sadut ovat ihmiskunnan yhteinen aarreaitta, ja niistä virtaa mielikuvitusta elvyttävää voimaa.

Kirjoita uusi ura -kurssi (verkossa)

Haluatko toteuttaa itseäsi, mutta jokin aina pidättelee sinua? Tunnetko, että sinulla on elämäntehtävä, mutta et tiedä, mikä se on? Kirjallisuusterapeuttinen Kirjoita uusi ura -kurssi on tila työelämän solmujen avaamiselle.

Tekstiterapeutti antaa palautetta

Pähkäiletkö yksin asiatekstin kanssa? Emmitkö näyttää novelliasi kenellekään? Tekstiterapeutti auttaa eteenpäin.

Miksi en silloin kysynyt - haastattelukurssi ke 9.6.2021

Tiiviin aamupäivän aikana perehdymme onnistuneen kysymisen salaisuuksiin. Nyt voi olla viimeinen hetki saada kiinnostava ihminen puhumaan ja kertomaan suvun vaiheista, ammatin saloista, menestyksen vuosista. Kesällä on aikaa jutella, mutta miten saat simpukan avautumaan?

Hyviä vastauksia saat hyviin kysymyksiin. Kuunteleminen on yhtä tärkeää kuin osaava kysely. Saat käytännön ohjeita ja kirjalliset neuvot elävän tarinan houkutteluun. Keskiviikkoaamupäivä klo 9.30-12.30 antaa valmiudet lähteä purkamaan puhumattomuutta. Mukaan mahtuu kuusi osallistujaa.