Kirjoita uusi ura -kurssi 14.10.-9.12. (verkossa)
 

Haluatko toteuttaa itseäsi, mutta jokin aina pidättelee sinua? Tunnetko, että sinulla on elämäntehtävä, mutta et tiedä, mikä se on?

Sinua kiinnostaa moni asia, mutta väsymys painaa ja on vaikea syventyä mihinkään. Olosuhteetkin puhuisivat sen puolesta, että pysyt missä olet ja lopetat haihattelun.

Kirjallisuusterapeuttinen Kirjoita uusi ura -kurssi on tila solmujen avaamiselle. Kirjallisuusterapeuttinen kasvutyö on vapaata kirjoittamista, lukemista ja ajatusten jakamista ryhmässä.

Tapaamme viisi kertaa Zoomissa torstaisin: 14.10., 28.10., 11.11., 25.11. ja 9.12. klo 18-20. Ryhmään otetaan enintään 6 osallistujaa.

Kurssi sisältää lisäksi yhden 45 minuutin yksilöohjausajan.

Hinta: 347 €, sisältää alv:n 24 %. Maksun voi suorittaa kahdessa 173,5 € erässä loka-marraskuussa.

"Kurssin rakenne oli jämäkkä ja hyvin suunniteltu, vaikka läpivienti tuntui rennolta ja helpolta. Tapaamiskertoja odotti innolla, sillä joka kerta sai paljon uutta ajateltavaa ja tutustui kurssikavereihin paremmin. Hieno kurssi, hieno porukka. Oivallukset tipahtelivat kurssin edetessä kuin itsestään, mutta eihän ne itsestään syntyneet vaan mukaansatempaavan houkuttelun ansiosta. Ainutlaatuinen elämys, kiitos."

- Annamari, kurssilainen 2019

Ohjaaja: Kurssin ohjaa Linnea Alho. Linnea on kirjallisuusterapiaohjaaja, työnohjaaja ja valtiotieteilijä. Hän yli kymmenen vuoden ajan tehnyt omannäköistään uraa kirjoittaminen työvälineenään ja kompassinaan.

Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä:

K: Onko tämä terapiaryhmä?

V: Ohjaus perustuu kirjallisuusterapeuttiselle kasvutyölle. Se ei ole psykoterapiaa, eikä ohjaaja ole psykoterapeutti. Työskentely on syvällistä ja hoitavaakin, mutta sinä säädät syvällisyyden asteen itsellesi sopivaksi. Ryhmässä voit jakaa ajatuksistasi ja teksteistäsi sen verran, kuin itse haluat tai olla jakamatta.

K: Mitä jos kurssi ei olekaan sopiva minulle?

V: Voit ensimmäisen kerran jälkeen vaihtaa kurssin yksilöohjaukseen, mikäli ryhmämuotoinen työskentely ei tunnukaan sinulle sopivalta.

K: Miten yksityisyyteni säilyy?

V: Ryhmissä puhutut asiat ovat luottamuksellisia, eikä tapaamisista tule tallenteita. Zoomissa voit säätää näkymään ainoastaan etunimen tai taiteilijanimen. Tekstejä ei lähetetä toisille, vaan niitä jaetaan ryhmäkerroilla Zoomissa omalta näytöltä (jos haluat, voit myös vain kertoa suullisesti). Ryhmissä on ollut hyvä henki, sillä kaikki ovat saman kysymyksen äärellä, ja luottamus on yleensä rakentunut yllättävänkin nopeasti.

Jos sinulle jäi kysyttävää, meilaa linnea@lilicolightworks.com.

Täällä voit katsoa videon, jossa Linnea kertoo, miten vapaata ja meditatiivisesta kirjoittamista voi käyttää apuna elämäntehtävän toteuttamisessa. https://fb.watch/5jVQpvm4_0/


Ilmoittaudu täyttämällä lomake alla. Laita lisätietoihin, jos toivot laskutusta kahdessa erässä. Ilmoittauttaudu viimeistään 11.10., mutta kannattaa toimia ripeästi, jos haluat varmistaa paikkasi. 

Ilmoittaudun kurssille:

 

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelin:
Lisätietoja:
Älä täytä:
Älä muuta: