Kirjoita uusi ura -kurssi syksy 2022
 

Haluatko toteuttaa itseäsi, mutta jokin pidättelee? Tunnetko, että sinulla on elämäntehtävä, vaikka et tiedä tarkkaan mikä se on?

Olet laajasti kiinnostunut elämästä ja ihmisitä, mutta on vaikea syventyä mihinkään tiettyyn kunnolla. Olosuhteetkin puhuisivat sen puolesta, että pysyt missä olet ja lopetat haihattelun.

Kirjallisuusterapeuttinen Kirjoita uusi ura -kurssi on tila työelämän solmujen avaamiselle. Kirjallisuusterapeuttinen kasvutyö on vapaata kirjoittamista, lukemista ja ajatusten jakamista ryhmässä.

Tapaamme viisi kertaa kahden viikon välein Kallion kirjoittajakoululla maanantaisin klo 18-20.30. Ryhmään otetaan enintään 8 osallistujaa. Kurssi alkaa lokakuussa.

Kurssi sisältää lisäksi yhden 45 minuutin yksilöohjausajan Zoom-videopuheluna.

Hinta: 347 €, sisältää alv:n 24 %. Maksun voi suorittaa kahdessa erässä loka-marraskuussa.

"Kurssin rakenne oli jämäkkä ja hyvin suunniteltu, vaikka läpivienti tuntui rennolta ja helpolta. Tapaamiskertoja odotti innolla, sillä joka kerta sai paljon uutta ajateltavaa ja tutustui kurssikavereihin paremmin. Hieno kurssi, hieno porukka. Oivallukset tipahtelivat kurssin edetessä kuin itsestään, mutta eihän ne itsestään syntyneet vaan mukaansatempaavan houkuttelun ansiosta. Ainutlaatuinen elämys, kiitos."

- Annamari, kurssilainen 2019

Ohjaaja: Kurssin ohjaa Linnea Alho. Linnea on kirjallisuusterapiaohjaaja, työnohjaaja ja valtiotieteilijä. Hän yli kymmenen vuoden ajan tehnyt omannäköistään uraa kirjoittaminen työvälineenään ja kompassinaan.

Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä:

K: Onko tämä terapiaryhmä?

V: Ohjaus perustuu kirjallisuusterapeuttiselle kasvutyölle. Se ei ole psykoterapiaa, eikä ohjaaja ole psykoterapeutti. Työskentely on syvällistä ja hoitavaakin, mutta sinä säädät syvällisyyden asteen itsellesi sopivaksi. Ryhmässä voit jakaa ajatuksistasi ja teksteistäsi sen verran, kuin itse haluat tai olla jakamatta.

K: Mitä jos kurssi ei olekaan sopiva minulle?

V: Voit ensimmäisen kerran jälkeen vaihtaa kurssin yksilöohjaukseen (Zoomissa), mikäli ryhmämuotoinen työskentely ei tunnukaan sinulle sopivalta.

K: Miten yksityisyyteni säilyy?

V: Ryhmissä puhutut asiat ovat luottamuksellisia. Tekstejä ei myöskään lähetetä toisille. Ryhmissä on ollut hyvä henki, sillä kaikki ovat saman kysymyksen äärellä, ja luottamus on rakentunut yllättävänkin nopeasti.

Jos sinulle jäi kysyttävää, meilaa linnea@lilicolightworks.com.

Täällä voit katsoa videon, jossa Linnea kertoo, miten vapaata ja meditatiivisesta kirjoittamista voi käyttää apuna elämäntehtävän toteuttamisessa. https://fb.watch/5jVQpvm4_0/


Jos olet kiinnostunut, voit jo nyt täyttää lomakkeen, niin saat pääset vahvistamaan paikkasi ennen kuin ilmoittauminen aukeaa elokuussa.

Ilmoittaudun kurssille:

 

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelin:
Lisätietoja:
Älä täytä:
Älä muuta: