Marketta Rentola

Marketta Rentola on toimittaja, kirjailija ja viestintäkouluttaja. Hän on työskennellyt vapaana kouluttajana vuodesta 1996 Helsingin yliopistossa, Oriveden opistossa, Avoimessa yliopistossa, Tampereen yliopistossa sekä eri mediataloissa ja yrityksissä.

Taustaa:

  • Sanoma Oy:n toimittajakoulun johtaja 1996
  • Sanoma Oy:n Yritysjulkaisut päätoimittaja
  • Kauneus ja terveys toimituspäällikkö 1985
  • Tuulia päätoimittaja 1971
  • Stump vastaava toimittaja 1968

Julkaisut:

  • Vaikuta mediassa - kirjoittamisen keinot tutuiksi KVS 2010
  • Kirjoita hyvin Tammi 1996, 2002
  • Marenkiooppera Tammi 1986
  • Täydellisen naisen opas Tammi 1983

marketta.rentola@welho.com
 

Linnea Alho

Linnea Alho on kirjailija,  yhteiskuntahistorian maisteri ja valmentaja. Hän tukee ihmisiä, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä, vaikuttaa ja muuttaa maailmaa. Kirjoittaminen on hänestä paras keino muovata todellisuutta: niin nykyisyyttä, menneisyyttä kuin tulevaisuuttakin.

2019  kurssi "Kirjoita itsellesi uusi ura".  Ole suoraan yhteydessä Linneaan, jos haluat lisätietoja kurssista.

Julkaisut: Todistaja  WSOY 2017

linnea@lilicolightworks.com

 

Marjaana Sorakunnas

Marjaana Sorakunnas on tiedottamisen, tapahtumajärjestämisen ja markkinointiviestinnän kokenut ammattilainen. Hän toimi viimeksi Helsinki City Markkinointi ry:n projektipäällikkönä.

Taustaa:
Helsinki 2000 kulttuurikaupunkihankkeen tiedotuspäällikkö
Viestintäjohtaja Sally Line
Pääsihteeri Syke 100 Naisliikunta 100 vuotta

marjaana@sorakunnas.fi

Hanna Rentola

Hanna Rentola on humanististen tieteiden kandidaatti, pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede. Hän on  opiskellut kirjoittamista niin Jyväskylän avoimessa yliopistossa kuin Kriittisessä korkeakoulussakin.  Hannan esikoisromaani Heinäkuu ilmestyi Pesä Kustannukselta syyskuussa 2019.  Hanna on työskennellyt  Helsinki Poetry Connectionissa useita vuosia  tapahtumatuottajana ja Open Mic -juontajana. Tällä hetkellä hän vastaa Helsinki Poetry Connectionin Lavarunoakatemiasta ja toimii sen rehtorina.

Hanna on opettanut Kallion kirjoittajakoulussa  vuodesta 2016. Hän on ohjannut paitsi suosittua Luovan kirjoittamisen työkalut -kurssia, myös proosan kirjoittamista ja oman käsikirjoituksen pitkäjänteistä työstämistä kohti valmista teosta. 

hanna.rentola@gmail.com